Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı; benibeşer esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu boyut Yangın kapısı istanbul denetçi edilmelidir. 

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşır olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kanatlar ortamında akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayanak plakaları mevcuttur.

Gır konusu sevimli kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir korunum ortamında kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana iye yahut bediiyat kaygıların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Report this wiki page